WERK MEE

Wordt ook een TorenTuiner

Wil jij onderdeel worden van onze unieke ontmoetingsplek? Bekijk hier onze vacatures!

Coordinator zaterdagmorgen

We zoeken een enthousiaste coördinator voor de zaterdagmorgen, die met zin en energie gaat werken aan TorenTuin. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de vrijwilligers die dan dienst hebben, neemt de leiding tijdens de shift en zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en een goede tijd hebben in TorenTuin!

De Torentuin

Gastheer/gastvrouw | Bediening | Keuken

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en knoop je graag een praatje aan met iemand? Dan is deze vrijwilligersrol misschien iets voor jou! Je verwelkomt de bezoekers van TorenTuin, neemt bestellingen op, serveert eten en drinken uit en bereidt eenvoudige gerechten. En het belangrijkste: je legt contact met degene die binnenkomt.

20230826121940_IMG_1057-scaled-1.jpg

Barista

Ben jij een echte koffieliefhebber die blij wordt van de geur van gebrande koffiebonen? We bieden je voordat je begint een baristacursus aan, zodat je snel de fijne kneepjes van het vak leert. Het kan verder zomaar zijn dat je even moet bijspringen in de keuken om simpele gerechten te maken.

WhatsApp Image 2023-08-04 at 15.56.40

Activiteitenbegeleider

Ben je creatief, houd je van spelletjes en word je enthousiast van verbindingen leggen? Door het organiseren van activiteiten willen we graag de wijk, van jong tot oud, betrekken bij TorenTuin. Denk aan het organiseren van een spelletjesochtend voor ouderen, een aanschuifmaaltijd, een peuteratelier en workshops voor oudere kinderen.

20230826122044_IMG_1065-scaled.jpg

Communicatie & marketing

Hou je van schrijven en wil je meehelpen om de naamsbekendheid van TorenTuin verder uit te bouwen? Bouw mee aan ons verhaal van vertragen, ont-moeten en verbinden!

Geef via onderstaand aanmeldformulier jouw interessegebied en beschikbare tijd door.

Aanmelden
flex-vrijwilligerspool

Liever op incidentele basis je steentje bijdragen? Laat hier je mailadres achter om toegevoegd te worden aan de vrijwilligerspool zodat je zelf kunt inschrijven op een shift wanneer jou dat uitkomt.