WERK MEE

Wordt ook een TorenTuiner

Wil jij onderdeel worden van onze unieke ontmoetingsplek? Bekijk hier onze vacatures!

20230826122044_IMG_1065-scaled.jpg

VACATURE: Ondernemend leider/coördinator

We zijn op zoek naar een ondernemende leider, die met zin en energie verder gaat bouwen aan TorenTuin. In de afgelopen tijd is de ontmoetingsruimte en het terras flink omgebouwd tot een unieke locatie voor het vinden van rust, nieuwe ontmoetingen en het aangaan van verbindingen in de wijk. Nu zoeken we iemand om dit vanuit ondernemerschap en missie gedreven verder te ontwikkelen, te organiseren en aan te sturen.

De Torentuin

Gastheer/gastvrouw

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en knoop je graag een praatje aan met iemand? Dan is deze vrijwilligersrol misschien iets voor jou! Je verwelkomt de bezoekers van TorenTuin, neemt bestellingen op, serveert eten en drinken uit en bereidt eenvoudige gerechten. En het belangrijkste: je legt contact met degene die binnenkomt.

WhatsApp Image 2023-08-04 at 15.56.40

Activiteitenbegeleider

Ben je creatief, houd je van spelletjes en word je enthousiast van verbindingen leggen? Door het organiseren van activiteiten willen we graag de wijk, van jong tot oud, betrekken bij TorenTuin. Denk aan het organiseren van een spelletjesochtend voor ouderen, een aanschuifmaaltijd, een peuteratelier en workshops voor oudere kinderen.

20230826121940_IMG_1057-scaled-1.jpg

Barista

Ben jij een echte koffieliefhebber die blij wordt van de geur van gebrande koffiebonen? We bieden je voordat je begint een baristacursus aan, zodat je snel de fijne kneepjes van het vak leert. Het kan verder zomaar zijn dat je even moet bijspringen in de keuken om simpele gerechten te maken.

Geef via onderstaand aanmeldformulier 

jouw interessegebied en beschikbare tijd door!

Aanmelden
flex-vrijwilligerspool

Liever op incidentele basis je steentje bijdragen?
Laat hier je mailadres achter om toegevoegd te worden aan de vrijwilligerspool zodat je zelf kunt inschrijven op een shift wanneer jou dat uitkomt.